sâmbătă, 18 iunie 2011

La început de vacanţă

Facem un brainstorming?
N-o să iasă chiar ca la clasă, dar, ca să semene, cât de cât, prima cerinţă o rezolv eu şi vă rămâne vouă etapa a doua:

1. Spuneţi cuvântul (unul singur!) care vă vine în minte imediat ce auziţi VACANŢĂ, iar eu o să-l  scriu pe tablă aici, pe blog (posibile răspunsuri: soare, mare, munte, nopţi, filme, parc, prieteni, citit, somn, relaxare, calculator, bicicletă, tabără, ştrand, mall, bicicletă  etc).

2. Alcătuiţi propria definiţie a VACANŢEI, folosind cel puţin trei dintre cuvintele spuse (sau altele...).

De fapt, ăsta e pretextul meu să vă urez VACANŢĂ PLĂCUTĂ !!!

8 comentarii:

  1. Scoala? asta e un soi de antonim...he he...

    Saptamana asta am urat tuturor copiilor ascultatori de la radio sa aiba o vacanta frumoasa si am facut concursuri pe tema asta si au fost si o multime de stiri si au ascultat o multime de copii pentru ca nu mai mergeau la scoala...dar eu, eu nu am luat vacanta:((

    Prin urmare, pretuiti scoala si vacanta si cititi oricand o carte buna :).

    Dna profesoara, nici nu puteti sa va imaginati cat de trista sunt ca am prins gustul de citit(in plus) abia in timpul facultatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andreea
    Da, dacă mi-aduc aminte bine, ai făcut româna cu mine abia la finalul liceului, când pregătirea bacalaureatului era prioritară... Oricum, niciodată nu e prea târziu ( la lectură, mă refer.) Dar îmi mai amintesc ceva: aveai preocupări artistice - handmade-uri (păstrez şi acum un mărţişor - o pictură miniaturală pe sticlă). Şi poezii mai scrii?

    RăspundețiȘtergere
  3. [am urat tuturor copiilor ascultatori de la radio sa aiba o vacanta frumoasa]

    Andreea Berghea de la KissFM interval 10:00-14:00 ? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Camelia Sapoiu: Din pacate stirile au acoperit complet partea poetica...dar de handmade ma mai ocup cu drag... Ma bucur ca pastrati martisorul.

    @Grecu: As vrea eu la Kiss...dar sunt la Kids Radio si Radio 3 Net. Fac emisiuni pentru copii de luni pana vineri intre 9 si 12 la Kids Radio.

    RăspundețiȘtergere
  5. [@Grecu: As vrea eu la Kiss...dar sunt la Kids Radio si Radio 3 Net. Fac emisiuni pentru copii de luni pana vineri intre 9 si 12 la Kids Radio.]

    A ok inseamna ca doar coincidenta de nume + ca la kiss tema principala a fost vacanta in ultima saptamana si asa ca evident m-am dus cu gandu acolo :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos ar fi daca in toamna am pasi in curtea liceului din nou...Pentru noi aceasta minunata perioada a luat sfarsit...Mergeam marti pe scara profesorilor cu Grecu' si parea totul atat de ciudat incat ne-am zis : "Cat de ciudat e sa umblam cu niste foi in mana si sa ne gandim ca ne mai leaga o singura saptamana cu examene de aceasta cladire.." :) ... Va doresc o vacanta minunata!! Sunt sigura ca avem un loc al nostru...care va dainui mereu...XII F-Prom 2011.... :(

    RăspundețiȘtergere
  7. @amina.19_92
    Mulţumesc pentru urări! Vă ţin pumnii pentru luni!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumimmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar avem nevoieee..... :(( ....Mai sunt cateva ore....

    RăspundețiȘtergere