COLOCVIILE HARETIANA, Ediția a 3-a - Simpozion Național organizat de Colegiul Național „Spiru Haret” din București

Colocviile Haretiana desfășurate, de regulă, pe data de 15 februarie (ziua în care s-a născut Spiru Haret)  constituie o tradiție a Colegiului Național „Spiru Haret” din București.

Diversele aspecte care derivă din experiența învățămânului online vor fi subiectul celei de-a 3-a ediții a Simpozionului Național Colocviile Haretiana, care se va desfășura online, pe data de 5 martie 2021

Tema ediției a 3-a a simpozionului Colocviile Haretiana este PROFESORUL DIGITAL – PROMOTOR AL EDUCAȚIEI DE CALITATE. 


Precizări:
❗ Informații legate de ora începerii evenimentului, de program și link-ul de accesare pentru conferința video vor fi anunțate în preajma datei evenimentului, pe emailul cu care vă înscrieți.
❗ Simpozionul este văzut ca un schimb de experiență prin formarea cadrelor și prin exemple de bună practică.


REGULAMENT DE PARTICIPARE

Înscrierea participanților și a lucrărilor se face până pe data de 26 februarie 2021 accesând link-ul:

https://forms.gle/FzSYnuo3DqJV6wRQ9 

Lucrările care vor fi prezentate în cadrul conferinței online vor apărea în broșura digitală. Acestea vor fi trimise după data evenimentului pe adresa: colocviileharetiana@gmail.com, până la data de 1 aprilie 2021.

Pentru participarea la conferință cu înscriere fără lucrare, se vor elibera adeverințe de participare semnate de instituția organizatoare. Autorii lucrărilor înscrise în simpozion vor primi diplome de participare semnate de instituția organizatoare și CCD București. Lucrările împreună cu macheta și declarația de originalitate a lucrării vor fi trimise pe adresa de email menționată anterior.

În formularul de înscriere la eveniment va exista o condiție a acordului participanților cu privire la utilizarea imaginii și a numelui în promovarea și evaluarea activităților acestui simpozion.

Condiții pentru tehnoredactare:

-        lucrările vor avea între 2- 6 pagini de format A4 și vor fi redactate în Microsoft Word, font Times New Roman 12, cu diacritice, la 1.5 randuri, margini de 2 cm, text aliniat „justified”

-        titlul lucrării se va scrie folosind caractere Times New Roman 14, centrat bold

-        numele autorului/ autorilor (maximum 2 autori), funcția didactică și instituția vor fi scrise la două rânduri sub titlu ( TNR, 12, italic, aliniat dreapta)

-        la două rânduri, după numele autorului se va redacta lucrarea propriu-zisă

-        referințele bibliografice vor fi scrise la trei rânduri sub textul lucrării.

Lucrările se vor publica (în format electronic) în cadrul Editurii Atelier Didactic a CCD București și vor primi ISSN. PDF-ul cu lucrările și ISSN va fi trimis tuturor autorilor articolelor din broșura digitală la adresele de e-mail menționate în formularul de înscriere.

Nu se percepe taxă de participare.

 

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Simpozionului Național Colocviile Haretiana a Colegiului Național „Spiru Haret”, București

 

Sigla Simpozionului Colocviile Haretiana:
Prof. Sanda Amarandei, CNSHB


Revistele cu lucrările Simpozionului Național Colocviile Haretiana, ediția 1 și ediția a 2-a, pot fi răsfoite aici:  http://www.cnshb.ro/colocviile-haretiana


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Întrebări către Adina Popescu. Niște copii, un păianjen care se crede Spiderman și o lecție de păstrat