joi, 8 martie 2012

Ce să nu-i spui unei fete de ziua ei. Ghid pentru băieţi, de ziua fetelor

- Nu-i spune că e drăguţă. Dacă nu-i poţi spune că e frumoasă, mai bine nu-i spune nimic. Drăguţă = 0 (adică zero).
- Nu-i spune că seamănă cu ... , pentru că o fată vrea să fie unică. Da' tu poţi să rişti şi să-i spui că seamănă cu Angelina Jolie, de exemplu, şi ea va constata: ori eşti mincinos, ori eşti chior.
- Nu-i spune că s-a îngrăşat. Asta înseamnă că o  vezi ca pe un cozonăcel. Nici că a slăbit - se va subînţelege că arăta înainte ca un cozonăcel.
- Nu folosi diminutive. Diminutivele nu mai sunt acceptate de la Eminescu, încoace ("... şi minciuni cu-a ta guriţă"). Nu-i spune nici măcar că-i cumperi o băuturică  ( nu eşti Setilă al lui Creangă. )
- Nu-i spune că nu-ţi plac treburile casnice. Atenţie! Orice fată visează nu un prinţ pe un cal alb, ci un băiat de casă cu aspiratorul într-o mână şi coşul de cumpărături în cealaltă.
- Nu-i spune că-ţi plac tipele blonde, brunete, cu ochi verzi etc. Dacă un singur semnalment nu se potriveşte cu ce ai în faţă, devii duşmanul ei pe viaţă. În cele mai nefericite cazuri, vei afla că are şi ea un prototip (cu muşchi, unghii date cu lac, mers artistic etc). În realitate.

N-ai cuvintele la tine şi eşti disperat să impresionezi colega, amica, vecina, iubita prietenului, sora colegului, o fată din metrou, alta din mall etc., mai bine taci.
Las-o pe ea să vorbească. Ea ştie întotdeauna ce să spună.

La mulţi ani, fetelor!

15 comentarii:

  1. Bune sfaturi, înţelepte:)
    La mulţi ani, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  2. HA!Pana la urma, regula cu "baiatul face primul pas" a expirat!
    La multi ani(cu o mica intarziere)!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Primul pas" i-l poţi lăsa lui, ca aşa are farmec ...
      Mulţumesc pentru urări!

      Ștergere
  3. HA! Pana la urma, regula cu cum"baiatul face primul pas" a fost eliminata..Tot noi stim ce-i mai bine! la multi ani, cu o mica intarziere!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde harul , Camelia?!Te urmaresc din cand in cand si ma bucura tot ce vad si tot ce transmiti.Si stiu ca esti adevarata si ca ce transmiti este ce simti si ce traiesti zi de zi....Atata timp cat mai sunt oameni si , mai ales dascali ca si tine mai exista o sansa....
    Tine-o tot asa!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Câtă dreptate ai! Vă pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. O doza de intelepciune bine primita. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  7. asta-i cel mai bun sfat :" - Nu-i spune că s-a îngrăşat. Asta înseamnă că o vezi ca pe un cozonăcel. Nici că a slăbit - se va subînţelege că arăta înainte ca un cozonăcel."

    RăspundețiȘtergere
  8. Ghiduş ghidul ăsta! :) Sau trebuia să nu spun că-i ghiduş?!? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. :)))) saracii baieti, cate trebuie sa inghita de la noi si asta inca de la o prima intalnire. Desi pentru unii nu ar fi greu sa taca :D asta fac ei de obicei.

    RăspundețiȘtergere