Simpozionul Național "Colocviile Haretiana", 15 februarie 2019


Colegiul National ”Spiru Haret” din București vă invită la Simpozionul Național "Colocviile Haretiana", organizat pe data de 15 februarie 2019 (15 februarie – ziua de naștere a lui Spiru Haret), având ca temă:  "ETICA ȘI ROLUL VALORILOR MORALE ÎN ȘCOALA ROMÂNEASCA DE ASTĂZI".

Începând cu anul acesta, Simpozionul se organizează în parteneriat/ colaborare cu Casa Corpului Didactic București și se va desfășura în Sala Noica a Colegiului National ”Spiru Haret”, începând cu orele 14.00.

Condiții de participare:
1.   Înscrierea participanților este gratuită și se face până pe data de 08.02.2019, la adresa:  danacornelia2014@gmail.com, cu precizarea următoarelor date:
-    Participant cu lucrare: numele și prenumele, instituția, titlul comunicării;
-   Participant fără lucrare:  numele și prenumele, instituția.
2.   Eliberarea diplomelor de participare (pentru participanți cu/ fără lucrare) de către CCD București se va face prin accesarea  link-lui de mai jos:
3.   Condiții de redactare:
-    Lucrările vor avea între 2- 6 pagini de format A4 și vor fi redactate în Microsoft Word, font Times New Roman 12, cu diacritice, la 1.5 rânduri, margini de 2 cm, text aliniat „justified”;
-     titlul lucrării se va scrie folosind caractere Times New Roman 14, centrat bold;
-    numele autorului/ autorilor (maximum 2 autori), funcția didactică și instituția vor fi scrise la două rânduri sub titlu (TNR, 12, italic, aliniat dreapta)
-     la două rânduri, după numele autorului se va redacta lucrarea propriu-zisă;
-     referințele bibliografice se vor pune la finalul lucrării.
4.   La finalul simpozionului, vă rugăm să completați și formularul de feedback pentru îmbunătățirea acțiunilor viitoare:

Precizări:
1.     Colegiul Național ”Spiru Haret” asigură participanților cu lucrare condiții pentru prezentări ppt, audio-video etc.
2.     Autorii răspund pentru originalitatea materialelor prezentate.
3.     Materialele prezentate vor fi trimise în formă definitivă până la data de 01.03.2019, în vederea publicării lor ulterioare;
4.     Materialele prezentate nu vor fi popularizate în alte împrejurări decât cu specificarea ”Material/ articol prezentat în cadrul Simpozionului Național "Colocviile Haretiana”, organizat de Colegiul National ”Spiru Haret” din București, 15 februarie 2019”.
5. În cazul în care participanții vor dori să achiziționeze CD-ul cu ISBN, se va achita o taxa modică în ziua simpozionului, pe care o vom anunța pe parcurs.
6. Programul Simpozionului, cu planificarea pe ore a comunicărilor, va fi comunicat participanților după încheierea perioadei de înscriere.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Întrebări către Adina Popescu. Niște copii, un păianjen care se crede Spiderman și o lecție de păstrat